HTML

Egészségünk titka

A történet egy olyan növényről szól mely a Polinéz sziget világban terem. A benne lévő természetes anyagok (vitaminok , természetes antioxidánsok) jótékony hatással birnak a szervezetünkre., igy például az immunrendszerünkre emésztésünkre stb

Friss topikok

  • deklerb: Kedves Blogtulajdonos! Egészséggel kapcsolatos blogunk hasonló témakört dolgoz fel, mint az Öné. ... (2009.01.14. 22:42) Az egészség titka

Archívum

Az egészség titka

2008.01.28. 12:40 Tahiti

 

 

 

 Egy olyan cégnek,  a Tahitian Noni Int -nek  vagyok a tagja ,ami közel 80 országban  jelen van

 a piacon már 12 éve és a világ 4-edik leggyorsabban fejlődő  vállalata . Magyarországon még nagyon kevesen ismerik. A termék modern, olcsó és világszínvonalú! A TAHITIAN NONI JUICE  kiváló, élettani és regeneráló hatása van a szervezetre, mellékhatása NINCS ,  mivel 100% gyümölcslevet tar-talmaz, 89%-ban Noni és 11%-ban szőlő és áfonyaízesítéssel.

Fogyasztása ajánlott mindazoknak, akiknek fontos a jó közérzet és a jó egészségi állapot - csecsemőktől az idősekig mindenkinek egyaránt. Íme néhány probléma, melynek kezeléséhez kiválóan alkalmazható.

 

- Energia hiány

- Asztma és egyéb légzési panaszok

- Depresszió

- Immunbetegségek

- Akkut és krónikus fájdalom

- Elhízás

- Egyéb panaszok pl.: allergia, emésztés, alvás

- Egészség védelem, szellemi teljesítőképesség, jó közérzet, izomfejlesztés

- Fájdalomcsillapító hatású

Ismerkedj meg a termékkel  és Csatlakozz Te is!

http://www.tni.com/dreamstore

1 komment

Címkék: egészség életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://juice.blog.hu/api/trackback/id/tr11314650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deklerb 2009.01.14. 22:42:16

Kedves Blogtulajdonos!

Egészséggel kapcsolatos blogunk hasonló témakört dolgoz fel, mint az Öné. MI a higiéniás termékek veszélyes összetevőire hívjuk fel a figyelmet.

www.mi-csapatunk.blog.hu

Írjon nenkünk, amennyiben bővebb infot szeretne:

dannlergyorgy@t-email.hu
süti beállítások módosítása